arnhemsmeiske academy

cursussen

Omdat ik je graag laagdrempelig en vrijblijvend laat kennismaken met mijn manier van lesgeven en inspireren én omdat er weinig leuker is dan je te mogen inspireren, is de mini-cursus paddenstoelen fotograferen op dit moment helemaal gratis en voor niets!

Meld je dus aan en neem een kijkje! Mocht je enthousiast zijn, kom dan zeker op een later moment nog eens terug. Ik ga deze ‘academy’ de komende maanden vullen met meer mini-cursussen.

Heb je je al aangemeld?
Ga dan in het menu bovenaan het scherm naar ‘mijn account’. Hier vind je alle cursussen en kun je eenvoudig verder gaan waar je gebleven was.

Fotograferen in de A-stand (nog in de maak)

De A-stand; niet van Automatisch, maar van Aperture (het diafragma). Ik fotografeer altijd in de A-stand en met mij vele – zeer kundige – macrofotografen. In deze mini-cursus vertel ik je waarom ik hiervoor kies, waarom de A-stand een goede optie kan zijn voor jou en welke mogelijkheden je allemaal hebt. Die zijn namelijk zeker niet minder dan in de M-stand!

mini-cursus paddenstoelen

Paddenstoelen fotograferen

Ben jij een échte liefhebber van paddenstoelen en wil jij leren hoe je ze zo mooi mogelijk op de foto kunt zetten? In deze gratis mini-cursus geef ik je tips en inspiratie voor het maken van mooie sfeervolle paddenstoelenfoto’s.

mini-cursus paddenstoelen

Mindful fotograferen (nog in de maak)

Fotograferen levert veel meer op dan mooie plaatjes. Het ‘in de natuur zijn’, je hoofd leegmaken en tot rust komen. Je zult dit ongetwijfeld herkennen! Maar hoe zet je de mindfulness principes nu zó in dat je er nog ontspannender en gelukkiger van wordt? In deze mini-cursus krijg je een stukje achtergrond, veel oefeningen en inspiratie mee!