Super! Je hebt je weg gevonden naar mijn GRATIS mini-cursus PADDENSTOELEN FOTOGRAFEREN! Op deze pagina vind je iets meer informatie en een formuliertje om je in te schrijven voor deze cursus. Omdat het voor mij de eerste keer is dat ik zo’n mini-cursus in elkaar zet én omdat ik graag zoveel mogelijk mensen wil inspireren, heb ik besloten om hem gratis weg te geven. Ik zou het wel heel leuk vinden, als ik je in ruil zo af en toe mag blijven inspireren met een mailtje over de kleine natuur en het fotograferen ervan. Niemand houdt van spam, dus als je de mailtjes vervelend begint te vinden, kun je je altijd weer zonder problemen afmelden! Ik beloof je wel dat ik er alles aan ga doen om dat zoveel mogelijk te voorkomen… 😇

Maar nu eerst: de mini-cursus paddenstoelen fotograferen!

mini-cursus paddenstoelen

Weet wat je fotografeert!

Ik geef je een kleine introductie in het Rijk der Schimmels.

 

Inspiratie & tips

Ik probeer je met mijn enthousiasme en passie voor de kleine natuur een paar handige tips en veel inspiratie mee te geven!

een stukje techniek

Uiteraard vertel ik ook graag hoe ik mijn camera instel en met welke apparatuur en accessoires ik op pad ga!

Onderwerpen

In de mini-cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Paddenstoelen, wat zijn dat eigenlijk?

Uitdagingen bij het fotograferen!

Wat zit er in mijn foto-tas?

Nog een paar tips:

Wanneer ga je op pad en waar vind je ze?

Laag bij de grond fotograferen

Scherpstellen met focus peaking

Welke compositie kies je?

Kijken, lezen, luisteren

Elke les bestaat uit een korte video. Omdat je het soms misschien prettiger vindt om een keer gewoon te luisteren, vind je onder elke video ook een luisterfragment. En ben je meer een lezer? Dan staat de tekst ook uitgeschreven. Zo is er voor ieder wat wils!

downloads & quiz

Deze eerste mini-cursus is voor mij een manier om verschillende werkvormen uit te proberen. Zo heb ik bij deze cursus een quiz ingevoegd en checklist download. Zo kun je de dingen nog eens op je gemak nalezen!

Heb je nog meer vragen?

Hoe werkt het aanmelden?

Registreer je via het formulier hieronder als deelnemer aan de Arnhemsmeiske Academy. Klik vervolgens op ‘mijn account’ in het menu bovenaan de website. Hier zie je dat de mini-cursus paddenstoelen fotograferen al voor je klaarstaat!

Wat voor materiaal heb ik nodig?

Een laptop/computer en een camera (spiegelreflex-, systeem- of bridgecamera) 

Kan ik de cursus op mijn eigen tempo volgen?

Ja! De mini-cursus doorloop je in je eigen tempo en kun je volgen op de momenten dat jij tijd en zin hebt! 

Kan ik ook vragen stellen of foto's insturen?

Deze mini-cursus is erop gericht dat je hem zelfstandig doorloopt. Het gaat met bij deze gratis mini-cursus helaas niet lukken om iedereen van feedback te voorzien.

Ik ben wel van plan om fotowandelingen te gaan organiseren voor iedereen die deelneemt aan één of meer van mijn mini-cursussen. Deze fotowandelingen zullen voor een klein bedragje worden aangeboden en je kunt tijdens deze wandeling al je vragen stellen aan mij of de mede-deelnemers. Leren van elkaar is superwaardevol!

Hoe zit het met die leuke inspiratiemails?

Als je je aanmeldt bij de Arnhemsmeiske Academy, geef je mij toestemming om je af en toe een inspiratie-mailtje te sturen. In deze mail laat ik het je weten als er nieuws is over Arnhemsmeiske, maar ik deel ook graag weetjes over de kleine natuur en leuke tips op het gebied van de macrofotografie.

Ik ga natuurlijk mijn uiterste best doen om hier leuke en zinvolle mailtjes van te maken en ze vooral ook niet té vaak te sturen. Maar… mocht je er geen zin meer in hebben? Dan meld je je gewoon weer af. Even goede vrienden! 😃

Wat een fijne, inspirerende en mooi opgezette cursus, Janneke! Vol kennis, praktische tips en leuke toegankelijke opdrachten!

Bas

Wat geef je veel gratis weg! Ik fotografeer al een tijdje, maar heb zeker wat dingen opgestoken. Nu al zin om het bos in te gaan.

Marc

“Wat heb je dit leuk gedaan, zeg! Het enthousiasme spat ervan af. Ik fotografeer al een paar jaar, maar heb toch weer wat nieuwe dingen van je opgestoken. Kan niet wachten om met de camera het bos in te gaan!”

Laura

Meld je hieronder aan!

* Aanmelden voor de Arnhemsmeiske Academy betekent dat ik je af en toe inspiratiemails mag sturen. Dit zal niet vaak zijn en ik ga mij uiterste best doen om je met deze mails nóg enthousiaster te maken voor de macrofotografie en de kleine natuur! Heb je er geen zin meer in? Dan kun je eenvoudig weer afmelden voor deze inspiratie-mails.