Over Arnhemsmeiske

Janneke van der Pol (1977) heeft enkele jaren geleden haar grote interesse in de fotografie ontdekt. In deze jaren is ook haar grote liefde voor de (kleine) natuur gegroeid. Wat ooit begon als een leuke nieuwe hobby, is nu uitgegroeid tot een ware passie. Ze is vooral gefascineerd geraakt door macro-fotografie en de wonderbaarlijke wereld die zich aan je openbaart, als je er de tijd voor neemt.

Onder de naam Arnhemsmeiske brengt ze haar passie voor de natuur en de fotografie samen op haar website en op Instagram. Hierbij staan haar beleving, het inspireren van anderen en het delen van deze mooie passie voorop. Janneke is veel te vinden in de natuur in en om Arnhem en laat zich tijdens het fotograferen vooral leiden door verwondering. De natuur kan zó mooi en wonderbaarlijk zijn!

Met Arnhemsmeiske Academie wil Janneke graag nóg meer mensen bereiken en de nog meer mensen laten ervaren hoe mooi de kleine natuur is en hoe geweldig het is om haar op de foto te zetten. In plaats van één grote cursus aan te bieden, kiest ze voor. het maken van verschillende mini-cursussen. Zo kunnen veel verschillende onderwerpen worden behandeld en kan er door de deelnemers zelf worden gekozen welke onderwerpen hij of zij interessant vindt!

GEÏNSPIREERD DOOR DE KLEINE NATUUR

Verwondering

Laat je verwonderen door de schoonheid, de veelzijdigheid en het aanpassingsvermogen van de kleine natuur. 

Ontspanning

Veel mensen fotograferen graag de (kleine) natuur, omdat ze er ontspannen van worden. Je aandacht richten op iets anders dan de drukte in je hoofd, geeft rust.

Uitdaging

Naast de ontspanning en verwondering, brengt het fotograferen van de kleine natuur ook een flinke uitdaging met zich mee. Hoe stel je die camera nou zo goed mogelijk in en hoe laat je het onderwerp zo mooi mogelijk tot haar recht komen? Die uitdaging maakt de foto-hobby juist zo leuk!

Registreer je vandaag nog!

Registreer je vandaag nog voor de Arnhemsmeiske Academy en laat je door Janneke inspireren en verwonderen!*

* Als je je aanmeldt voor de Arnhemsmeiske Academy ontvang je af en toe inspiratiemails. Hiervoor kun je je uiteraard ten alle tijden weer uitschrijven!