Welkom!

Hierboven vind je het eerste filmpje van deze mini-cursus. Misschien heb je hem al aangeklikt en bekeken. Super! Lees sowieso eerst nog even verder…

Allereerst: Je kunt de lessen in je eigen tempo en je eigen volgorde volgen. Net als dat ik je nooit zal vertellen hoe je moet fotograferen, zal ik je ook nooit vertellen hoe je mijn cursussen moet volgen.

(Bijna) elke les bestaat uit een video. Onder die video vind je een luisterfragment. Zo kun je ook gewoon lekker luisteren naar wat ik te vertellen heb, zonder persé naar het scherm te hoeven kijken. Een soort mini-podcasts. Hieronder vind je het geluidsfragment dat hoort bij de bovenstaande video!

Niet iedereen leert op dezelfde manier en daarom heb ik de tekst uit de video’s ook uitgeschreven. Je vindt deze steeds onder het geluidsfragment bij elke les. 

Kijken, luisteren of lezen. Kies waar jij je het prettigst bij voelt! 

Bij sommige lessen heb ik iets extra’s toegevoegd. Een werkboekje of een hand-out. Deze bestandjes kun je downloaden en de link vind je onder het audiofragment.

Tekst uit de video:

Welkom bij deze video over het fotograferen van paddenstoelen. Op het moment dat ik dit opneem is het buiten echt herfst! Het regent, de hele dag al. Het waait, de blaadjes zijn oranje/gelig en het is dus een echte stormachtige herfstdag. Niet persé de beste dag om paddenstoelen te fotograferen, maar zeker ook geen slechte, want paddenstoelen houden wel van dit weer. Beetje vochtig, niet al te warm, daar gedijen ze best goed op.

In deze video (red. mini-cursus) ga ik je tips geven over hoe je paddenstoelen zo mooi mogelijk op de foto kunt zetten, waar je ze kunt vinden en waar je op kunt letten bij het fotograferen. 

Ik vertel wat, zoals ik hier nu zit en ik heb in het bos wat opgenomen. Ik zal dat een beetje afwisselen en ik hoop dat jullie na het zien van deze video nog enthousiaster zijn over paddenstoelen en nog meer zin hebben om aan de slag te gaan! Dus we gaan snel beginnen!